Üdvözlet Minden Kedves Játékosnak!

Sokak kérésére igyekeztem kiterjeszteni a játék programkódját úgy, hogy ne kelljen írkálni papírra tárgyainkat, valamint ha abbahagyjuk a játékot és tartunk szünetet, ne kelljen mindent elölről kezdeni. A játék azon részével, hogy meghalhatsz benne, nem tettem semmit, hisz akkor hova lenne az izgalom?! :)

HOGYAN MŰKÖDNEK AZ ÚJ FUNKCIÓK?

1. AUTOMATIKUS MENTÉS.
A játék, amint haladunk előre, AUTOMATIKUSAN fogja menteni lépéseinket, és EZT MINDIG FELÜLÍRJA. Vagyis ha megállunk félúton, bezárjuk a böngészőt, akkor újra megnyitva azt onnan folytathatjuk, ahol abbahagytuk. Ezt kértétek sokan. (Csak vigyázz, hogy ne tégy egy lépést sem a visszatöltés előtt, mert akkor mint írtam, a felülíró mechanizmus miatt elvész a mentésünk.)

2. TÁRGYLISTA.
Menet közben találhatsz tárgyakat, melyeket a játék megjegyez (pontosabban a te böngésződ). Ezeket a fenti pici menüben kijelezheted akármikor, és mikor használni kell valami tárgyat, ott lesz a listád, amiből választhatsz. Hogy aztán mit használsz és hol, sikeresen vagy sem, az már rajtad múlik :) A tárgylista másik előnye, hogy ha esetleg meghalsz a történetben és újra kell kezdened, akkor a tárgyaid megmaradnak.

Remélem ezzel a két új funkcióval könnyebben játszhatóvá válik a játék. Amennyiben hibába szaladsz, vagy észrevételed van, ne habozz üzenetet küldeni, hogy tudjam javítani, amit kell.

Jó Szórakozást MIndenkinek.
Leslie P. Knox

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *